Wie zijn wij

ASTRID ROBBEN -VAN DE VEN

Kinderfysiotherapeut en praktijkeigenaar

Hallo, ik ben Astrid Robben- van de Ven, sinds 2006 werkzaam in deze praktijk. Aanvankelijk als medewerker en vanaf 2010 als praktijkeigenaar.

Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie heb ik een aantal jaren als fysiotherapeut in Duitsland gewerkt.

Lees meer
LIEKE BERINGS

 Kinderfysiotherapeut 

Hallo, mijn naam is Lieke Berings. Ik werk sinds kort in deze praktijk. In 2005 heb ik de opleiding kinderfysiotherapie afgerond en sindsdien heb ik bijna alleen nog maar met kinderen gewerkt.
Lees meer
LIEKE VAN ESCH

Kinderfysiotherapeut MPPT

Hoi, ik ben Lieke. Ik ben meteen na mijn opleiding fysiotherapie met kinderen gaan werken. Het allerleukste van mijn werk als kinderfysiotherapeute vind ik het om mijn therapie zo aan te bieden dat kinderen en jongeren het leuk vinden om te oefenen.

Lees meer
DENISE BOSVELD-STROUS

Kinderfysiotherapeut in opleiding

Hallo, mijn naam is Denise Bosveld-Strous. Per september 2019 ben ik werkzaam in de praktijk als kinderfysiotherapeute in opleiding. In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en ben ik gaan werken in de particuliere praktijk. In mijn vrijwilligerswerk bij de waterscouting heb ik altijd veel met kinderen opgetrokken. Op deze manier kwam ik erachter dat het werken met kinderen mijn passie is.

Lees meer
HELMA VAN GEEL

Secretaresse

Sinds september 2003 ben ik als secretaresse werkzaam voor de praktijk. Ik verwerk de declaraties, retour informatie en ben hiervoor met regelmaat in contact met de zorgverzekeraars. Tevens verricht ik allerlei werkzaamheden ter ondersteuning van de kinderfysiotherapeuten.

Lees meer