Bel voor vragen of meld je meteen aan!
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Als spelen en bewegen niet vanzelf gaat

Het team

Het team van Kinderfysiotherapie Boxtel bestaat uit vakkundige kinderfysiotherapeuten met een mastertitel en/of ruime ervaring. Onze kracht is kennis van kindgerelateerde aandoeningen en de invloed daarvan op groei en ontwikkeling, gecombineerd met een grote passie voor het werken met kinderen. Maak kennis met ons en neem vrijblijvend contact op.

ASTRID ROBBEN -VAN DE VEN

Kinderfysiotherapeut en praktijkeigenaar

BIG 99035274804

Hallo, ik ben Astrid Robben- van de Ven, sinds 2006 werkzaam in deze praktijk. Aanvankelijk als medewerker en vanaf 2010 als praktijkeigenaar.

Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie heb ik een aantal jaren als fysiotherapeut in Duitsland gewerkt. Hier kreeg ik de mogelijkheid om met kinderen te werken en ontdekte ik hoe leuk ik dit vond.

In 2005 rondde ik in de opleiding kinderfysiotherapie af en ben ik in Nederland als kinderfysiotherapeut aan de slag gegaan.

Ik vind het heel erg leuk om te werken met kinderen van alle leeftijden, met uiteenlopende ontwikkelingsniveaus en met een grote diversiteit en complexiteit aan hulpvragen. Het geeft mij veel voldoening om wat te kunnen betekenen/een verschil te kunnen maken voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

Ik zie veel baby’s en hun ouders in de thuissituatie. In de praktijk begeleid in peuters en hun ouders individueel, maar ook in peutergym groepjes. Basisschoolkinderen komen veelal naar de praktijk, maar afhankelijk van de hulpvraag en het kind behandel ik soms ook op school. Pubers komen veelal met orthopedische klachten, maar soms ook met ademhalings- of conditieproblemen.Mijn passie is om SAMEN met ouders/verzorgers en andere betrokkenen, zoals leerkrachten, ervoor te zorgen dat een kind zijn motorische mogelijkheden leert kennen, motorisch beter gaat functioneren, zelfvertrouwen krijgt en trots gaat zijn op wat hij/zij kan.Naast het werk in de praktijk werk ik ook een halve dag op HUB Noord- Brabant locatie Boxtel, een ZML school. Ik heb veel affiniteit met de populatie kinderen die op deze school zit.
Lees meer

DENISE BOSVELD-STROUS

Kinderfysiotherapeut MSc

BIG 79913365904

Hallo, mijn naam is Denise Bosveld-Strous. Per september 2019 ben ik werkzaam in de praktijk als kinderfysiotherapeute in opleiding. In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en ben ik gaan werken in de particuliere praktijk. In mijn vrijwilligerswerk bij de waterscouting heb ik altijd veel met kinderen opgetrokken. Op deze manier kwam ik erachter dat het werken met kinderen mijn passie is.

In 2016 ben ik gestart met de Master Pediatric Physical Therapy. Deze heb ik afgerond in juni 2020. Mijn afstudeeronderwerp was hypermobiliteit bij kinderen.  Het werken met kinderen vind ik het leukst wat er is. Spelenderwijs samen leren. In overleg en samenwerking met kind, ouders en andere zorgprofessionals streven naar een doel: het werken aan de hulpvraag van kind en/of ouder. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen te zien in verschillende leeftijdscategorieën, dit maakt het werk zo divers. Zo zie ik zuigelingen aan huis, peuters en schoolkinderen in de praktijk en ook pubers komen regelmatig langs met orthopedische hulpvragen. Bij de laatste groep maak ik vaak gebruik van Medical Taping. Samen kijken we hoe we de hulpvraag het best kunnen oplossen. De diversiteit van klachten maakt het altijd een interessante en enerverende dag.

Het kind weer kind te laten zijn en het te laten spelen zoals het kind dat zou willen, is mijn doel.

Lees meer

Manon Verhoeven

Kinderfysiotherapeut

BIG 59922232004

Hallo, mijn naam is Manon Verhoeven. Per 1 januari 2023 ben ik werkzaam in de praktijk als kinderfysiotherapeute in opleiding. In 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ben ik begonnen met werken als fysiotherapeut.
Van januari 2017 tot en met maart 2018 heb ik verschillende waarnemingen gedaan in Nederland. Toen ik de mogelijkheid kreeg om te gaan wonen en werken op het Caribische eiland Sint – Maarten, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Tijdens de periode op Sint – Maarten heb ik gewerkt in binnen verschillende settingen en met verschillende doelgroepen. Het werken met kinderen sprak mij enorm aan en hier werd ik erg enthousiast van. Hierop heb ik besloten mijn leven op Sint – Maarten achter mij te laten en terug naar Nederland te verhuizen om de master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam te gaan volgen. In september 2020 ben ik gestart met de opleiding en ik hoop in 2023 mijn masterdiploma in ontvangst te mogen nemen.
Lees meer

HELMA VAN GEEL

Secretaresse

Sinds september 2003 ben ik als secretaresse werkzaam voor de praktijk. Ik verwerk de declaraties, retour informatie en ben hiervoor met regelmaat in contact met de zorgverzekeraars. Tevens verricht ik allerlei werkzaamheden ter ondersteuning van de kinderfysiotherapeuten.

Daarnaast heb ik in 2014 de opleiding “docent babymassage” gedaan en geef hierin cursussen aan jonge ouders en hun kindje. Vanuit mijn opleiding als kraamverzorgster voelt dit als terug zijn bij mijn roots: de baby’s!

Lees meer